Здраво!

Без разлика дали сте или не сте инженер и дали живеете или не живеете во Македонија, ако имате идеи и размислувања со кои сакате да влијаете на унапредувањето на енергетската независност и техничко-технолошкиот развој на Република Македонија, или пак имате идеја за соработка на која би можеле да работиме заедно, би сакале да се слушнеме од вас...